Τα δωμάτια-στούντιο της κας Ντίνας που περικλείονται από ένα μεγάλο καταπράσινο κήπο, βρίσκονται στην είσοδο του χωριού Τσουκαλάδες.  Το συγκρότημα διαθέτει παρκινγκ και ασύρματο ιντερνέτ. Στον κήπο που είναι περιφραγμένος τα παιδιά μπορούν να παίξουν με ασφάλεια και όλοι να χαρούν το όμορφο φυσικό περιβάλλον.

Τα δωμάτια είναι δύο ή τριών κρεβατιών(κατά ανάγκη γίνονται και τέσσερα), με μπάνιο και μικρή κουζίνα και μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 4 άτομα. Διαθέτουν τηλεόραση και ψυγείο και όλα έχουν πρόσβαση σε μπαλκόνι και στον όμορφο κήπο.

Στους Τσουκαλάδες με το δροσερό κλίμα, ο επισκέπτης θα βρει ταβέρνες, φούρνο, καφετέρια και μίνι μάρκετ, ενώ αξίζει κανείς να επισκεφτεί το παλιό σχολείο. Κοντά στο χωρίο υπάρχουν όμορφες ήσυχες παραλίες με καταγάλανα καθαρά νερά.

Σε απόσταση 3 χιλιομέτρων  βρίσκεται μία από τις καλύτερες παραλίες του νησιού, τα Πευκούλια και σε απόσταση 5 χλμ βρίσκεται ο γνωστός παραθαλάσσιος διατηρητέος οικισμός του Αγίου Νικήτα. Στη δυτική πλευρά του νησιού θα βρείτε επίσης και τις παραλίες Κάθισμα και Πόρτο Κατσίκι. Το χωριό απέχει μόλις 6χλμ από την πόλη της Λευκάδας, σημείο εισόδου στο νησί και αφετηρία για να ανακαλύψετε τις ομορφιές του.

Τα δωμάτια-στούντιο δίνονται σε οικονομικές τιμές 

Tel. 2645097312- 6944630563  info@ntinashouse.com